Fucking life

Skrivet 2011-10-30 Klockan 21:07:47



Starkt ord, starka känslor


Intuition

Skrivet 2011-10-30 Klockan 08:24:05



Det här med intuition tycker jag är så stort, tänk att människans intuition kan vara så stark så man bara vet liksom. För mig kan den uttrycka sig i en konstig magkänsla,, jag kan känna på mig saker och ting, ibland vet jag inte varför jag har känslan. Man kan öva upp sin intution så den blir starkare. Personligen är min intuition ganska stark idag, ibland vet jag vad som kommer hända, det bara "ploppar" upp i huvudet från ingenstans och sedan händer det.

Sen kan det vara så att jag bara vet helt enkelt, går ej att förklara, men vad tiden lider visar det sig att min känsla var rätt. Man ska alltid lita på sin intuition men lättare sagt än gjort många gånger, man slår bort saker eller väljer att inte "lyssna", kan säga att om jag lyssnat vad gällde en speciell sak (som jag inte vill ta upp här), så hade jag sluppit mycket elände och sorg i mitt liv. 

Förr hade jag ofta en magkänsla som jag inte alltid visste vad den kunde betyda, men idag har min intuition blivit mycket starkare, som jag skrev tidigare, saker bara "ploppar" upp i huvudet från ingenstans,,, och när det blir så har det alltid stämt. 

En gång var min intuition så stark så jag hörde en röst som talade till mig, den var så stark så det gick inte att ignorera den, och jag följde vad rösten sa,,, vet ej vad som hänt om jag inte gjort det men tror något otäckt hade hänt, ska berätta den episoden nedan.

Jag och en vän var på krogen en kväll, vi kom ifrån varandra så vi gick var för sig hem. Vi bodde nära varandra så vi gick samma väg hem, hon gick hem före mig och när hon kom till Okmacken där vi alltid sneddade över och gick innervägen hem hörde hon en röst som sa åt henne att INTE snedda vid Ok, hon valde att följa rösten och tog en annan väg. Precis samma sak hände när jag kom gående och skulle hem, precis vid Ok hörde jag också en röst som sa åt mej att INTE snedda över OK, även jag följde rösten. Har många gånger undrat vad det fanns för fara som lurade därborta, men det kommer jag aldrig få veta, och lika bra det kanske.

Lyssna till din intuition när den söker din uppmärksamhet, den vill dig bara väl, kan behövas en del övning för att öva sig på att lyssna men det finns många bra böcker man kan ta hjälp av. 












Early Morning

Skrivet 2011-10-29 Klockan 08:12:53



Kom hem från jobbet för en timme sedan, kände mig inte alls trött så jag ville inte gå och lägga mig, hamnade här istället, haha. Sitter här med en kopp kaffe och lyssnar på musik. Jättemysigt, ute är det alldeles tyst, alla ligger väl och sover den här tiden en lördagmorgon kan ja tro.

Gillar tidiga mornar, även om dom inte inträffar allt för ofta, ställer ju inte klockan på ringning för att komma upp om jag är ledig, men när dom väl inträffar tycker jag det är så mysigt, man har liksom hela dagen framför sig, och man vet aldrig vad som kan hända. 

Som sagt, just nu sitter jag här och njuter av min morgon, och härlig musik, får se när jag kommer i säng för sova måste jag, har en natt till framför mig och inatt blir det ju en timme längre att jobba eftersom det är dags att skruva tillbaka klockan.

Så jag säger God Natt, för det dröjer kanske inte så länge förrän John Blund kommer och hälsar på mig!


Myspys!

Skrivet 2011-10-27 Klockan 11:10:57



Idag när jag vaknade kände jag mig alldeles tom inuti, var rastlös, vet inte varför jag hade denna känsla, alltid så jobbigt att ha en konstig känsla i kroppen och inte veta vad den beror på.

Berättar därför lite om min dag igår som var mycket bra. Dagen ägnade jag åt att titta på ett par avsnitt av Criminal Minds innan det var dags att gå hem till Therese och äta lunch, hon bjöd på stekt potatis, broccoli, bacon och ärtor, en ny variant av pytt i panna för mig, det var jättegott, måste jag själv göra nån dag. Kul att träffa barnbarnen Markus och Christoffer, dom är så gulliga. 

Sen blev det en promenad till stan för att inhandla provianten inför kvällen. Kvällen blev riktigt mysig, räkor, vitt vin och massor av tända ljus,,,, mysfaktor på hög nivå, inte illa för att vara en helt vanlig onsdagkväll.


En helt vanlig dag!

Skrivet 2011-10-25 Klockan 20:20:16



Min dag blev jättebra. Mötte upp Lina och Jason på eftermiddagen,,, Jason är min äldsta dotters hund, en "rottis", han ska sova över hos Lina inatt. Vi rastade Jason ordentligt sen gick vi hem till Lina. Jason verkade mycket nöjd efter promenaden så han var lite trött när vi kom hem, han gick och lade sig och vi gick en trappa ner till Royal. Vi hade mycket trevligt, åt en god bit mat och drack gott, och pratade.

Lite senare kom Kim och hans kompis dit och vi satt och pratade med dem en stund tills det var dags att ta ut Jason på en promenad igen,,, Lina och Jason promenerade mig hem så jag slapp gå själv i mörkret,,, det tackar jag för, sen när jag var säkert hemma fortsatte de sin promenad,,, jag är helt övertygad om att Lina var i trygga "hundtassar" på deras promenad hem.

Har som sagt haft en toppeneftermiddag/kväll och nu fortsätter min kväll här hemma med tända ljus, lite rökelse och en varm kopp kaffe framför tvn med Criminal Minds, det är den suveränt bästa serien, har börjat om på säsong 1, har 3 säsonger så det innebär ett antal timmar, haaha, får se hur länge jag orkar ikväll. Skulle ju som sagt kunna bli ett riktigt maraton,,,, haahaha

Nu ska jag som sagt sätta mig till rätta i min fåtölj och bara njuta av god underhållning på tvn!!! 

Önskar alla mina vänner en trevlig kväll!!!



Carpe Diem

Skrivet 2011-10-25 Klockan 10:19:30



Nyss klivit upp, lyckades bara sova 1,5 timme trots att jag jobbat hela natten, men det gör faktiskt inte så mycket eftersom jag vakar av så jag kan lägga mig tidigt ikväll om jag vill. Sitter här med en god kopp kaffe och undrar hur den här dagen skall bli.

Kommer den bli rolig, eller kanske tråkig, vem vet, det kanske händer något spännande, eller så går den bara sin gilla gång, man vet som sagt aldrig innan vad man får vara med om under sin dag, vad som helst kan hända, både på gott och ont, kan tyckas lite skrämmande ibland, men också spännande.

Vad jag vet är ialla fall att jag ska träffa Lina i eftermiddag, och som sagt, då kan vad som helst hända, haha, men jag vet i vilken riktning det går och det är åt det roliga hållet, så jag ser fram emot min dag. 

Carpe diem! 






It hurts!

Skrivet 2011-10-24 Klockan 14:30:16



Idag är en sån här dag när jag funderar och tänker mycket. Tänker på vad jag haft och vad jag har idag, allt kan förändras över en natt. Jag tänker på min underbara familj, hur kul vi brukade ha, vi umgicks nästan dagligen, skrattade, pratade om nästan allt, hade roliga fester, och härliga helger tillsammans, vi reste mycket tillsammans, ja, kort sagt livet var härligt! 

Sen händer en enda sak som förändrar allt, idag har jag valt att stå över alla dessa roligheter, för det som hände mig gjorde att jag fick välja bort en människa ur mitt liv för att överhuvudtaget kunna fungera som människa,,, och det medförde tyvärr så mycket mer, när jag gjorde detta val så försvann tyvärr allt det andra också! 

Jag vet inte hur framtiden ser ut, men just nu är den ganska mörk på den här fronten, det nalkas jul och nyår,,, ja ni förstår. Så länge som allt är som det är idag så måste jag stå fasst vid mitt val, allt annat vore självdestruktivt för mig. 

Nog visste jag att människor gör elaka saker mot varandra,, det händer jämt, men vissa saker trodde jag bara inte man gjorde mot någon man säger sig älska! Vi har inte ens träffats öga mot öga och pratat igenom detta ordenligt, och det tycker jag är för jävligt rent ut sagt.

Vill bara med dessa ord säga,,, tänk er för innan ni handlar, det kan få förödande konsekvenser, det kanske aldrig går att rätta till,,, man tror kanske att det räcker med att säga förlåt så ska allt vara glömt och allt som vanligt, men så är det inte,,, det kan aldrig bli som det har varit. 

Allt i mitt liv är inte nattsvart,,, även om det kan låta så, har fyra underbara döttrar som finns där för mig, tur att jag haft dom vid min sida, annars vet jag inte hur mitt liv skulle sett ut idag. Tack tjejer, älskar er!!






Ett gott skratt förlänger livet!

Skrivet 2011-10-23 Klockan 13:51:59



Hej igen!!! Lite dålig på att uppdatera,,, men, men, ibland svårt att veta vad man ska skriva om,, men tänkte nu berätta om min helt underbara fredag. Vet inte när jag skrattade så mycket senast. När jag vaknade framåt 12 gjorde jag mig klar och gick hem till Lina, vi gick ner och satte oss på Royal, och där blev vi sittande,,,, käkade, drack öl, och som sagt skrattade,,,, Lina var på riktigt "bushumör", hon bjöd en hel del på sig själv,,,,spelade in en videosnutt som nu ligger på fb, hon är bara för go,,, vet inte vad ja skulle göra utan dig. Du är bara sååå härlig. 

Lördagen blev lugn, var hos mina kära föräldrar en stund och blev bjuden på mat,,, lax och ris,,, bara såå gott, kvällen tillbringade jag framför tvn. Fick även ett telefonsamtal från en gammal go vän, uppskattades mycket. Tack! 

Nu är det söndag, och helgen är förbi, ska jobba inatt, men innan dess ska jag gratulera mitt underbara barnbarn Noah,, han fyller 1år idag, tänk vad tiden går fort, ett helt år har gått,, vart har det tagit vägen.

Tiden och livet går alldeles för fort,,, och det förändras också hela tiden,,, från ena dagen till den andra,,, ibland till det bättre och ibland till det sämre. Därför viktigt att leva varje dag som om den vore den sista,,, vara glad och tacksam, ibland kan det vara svårt, men det är det ultimata tillståndet i livet, som vi alla vill nå. 






Magi!

Skrivet 2011-10-20 Klockan 16:46:58



Nu är änglakorten inhandlade, nu ska jag bara lära mig att använda och tolka dem. Ett av mina stora intressen och något jag verkligen vill lära mig är att bli medial och kunna spå, att ha kontakt med andevärlden. Tycker detta är så intressant, för jag tror absolut på ett liv efter detta. Har själv sett andar vid många tillfällen, ibland har det varit obehagligt och skrämmande men inte alltid. Tänk vad spännande det skulle vara att kunna komunisera med andra sidan. Nu ska jag som sagt studera Änglaterapi och se om jag kan lära mig använda mig av detta. 



Har även arbetat en del med tarot, krävs mycket övning och ett öppet sinne när man tolkar kort. Har övat en del och lagt kort för vänner, och hör o häpnad, har till och med lagt kort för ett "riktigt medium" och hon säger att jag är duktig, när jag övat på henne har jag tittat på saker hon redan har svaren på och jag har lyckats över förväntan, (tack för att du finns och hjälper mig) tycker det är jätteroligt, men som dom säger,,, övning ger färdighet, det svåraste är faktiskt att tro på sig själv och att man kan, det får jag också öva på, haha



Inte nog med detta, håller också på med månmagi,, haha, många järn i elden. Det är också ett sätt att spå på, men då är verktyget planetstenar som kastas ut på en duk och tolkas. Har bara använt detta på mig själv, om jag haft något problem som jag inte vetat hur jag ska gå tillväga med så att säga, har fått mycket hjälp och vägledning av att använda mig av månmagin. När jag tolkat stenarna har svaret känts så självklart,,, men när man är mitt uppe i något problem är det svårt att se klart, så som sagt, månmagin har jag haft mycket nytta av.

Kan tyckas att jag har för många järn i elden, och jag håller helt med. Vore bättre om jag koncentrerade mig på en sak i taget och blev duktig på det, men när jag vill något, då vill jag liksom lära mig allt på en gång, haha, får nog försöka hejda mig lite. Kan ju också vara bra att prova på olika saker för att se vad som passar mig bäst. Men som sagt,,, övning ger färdighet,,,,, så nu dags att öva!!!


P.S. I love you!

Skrivet 2011-10-20 Klockan 14:42:17


Har inte bloggat på ett par dagar, dels för att jag haft skrivkramp och dels för att jag har haft lite annat för mig. Ska bättre mig. Idag har jag sett en helt underbar film. PS. I love you. Är egentligen inte så förtjust i komedier, men denna film var verkligen sevärd. Har du inte sett den så kan jag rekomendera den varmt, men titta på den osminkad, för det lär komma en och annan tår. 

Från det ena till det andra!!

Nu ska jag ner i tvättstugan och hämta upp min vinterjacka som jag nu tvättat för andra gången,,, så ren lär den vara, haha,,, tvättade den här om dagen och tumlade den, när jag tog ut den ur tumlaren var den platt kan ja säga,, tumlade min dunjacka utan tennisbollar,,, nu gjort ett andra försök, denna gång med en massa tennisbollar i tumlaren,, får se om det lyckas bättre denna gång.












Thanks my wonderful girls!!!

Skrivet 2011-10-17 Klockan 21:24:09



Den här dagen har varit helt underbar,,, vaknade i morse o kände mig så glad och lite flamsig,, barnsligt löjlig kanske,,, haha. Lina och jag hade bestämt att träffas så jag gick hem till henne,,, hon var lite trötter så hon sov när jag kom,,,, fixade mig en kopp kaffe (o har fått lite skäll efteråt för att jag lämnade lite vatten kvar i kastrullen som hon råkade hälla ut på golvet) när hon väl vaknade och kom upp så började vår dag,,, jag var som sagt lite flamsig, skrattade åt det mesta, Lina undrade om jag sovit överhuvudtaget, det hade jag ju. Sovit gott heeela natten.

Får man vara på bra humör??? eller???? Ja, det får man, är ju helt underbart när man är glad och har roligt, och det har jag haft idag. Kom ju till Lina vid lunch så magen knorrade ju lite,,, hungern började sätta in,,,, så,,, ja,,, det blev lunch på Royal Oak,, SKRÄLL,, haaha. Black and White,,, jättegott!!

Vartefter dagen gick så blev även Lina lite som jag,,, då menar jag flamsig, vi har skrattat och haft kul,,, även hunnit med lite allvar,,, Grays Anatomy,, så bra serie, vi orkade med tre avsnitt idag. Fortsättning följer, vi har ju ett antal avsnitt kvar att se. Har haft en toppendag idag. Thanks Lina. (Vad händer imorgon måntro)

Nu sitter jag här hemma och känner mig fortfarande lika glad och flamsig,,, haha,,, hoppas jag har samma känsla kvar imorgon, för den här känslan är helt underbar :)

Var längesen jag mådde så bra som jag gjort idag,,,och jag är så glad,,, den här känslan ska jag bevara och köra i repris,,, :) Du förgyller min dag Lina. Vad vore jag utan dig. :)

Nu får inte detta inte missuppfattas, har fyra helt underbara barn, alla mina tjejer är helt underbara, jag älskar er alla,,, villkorslöst, jag är sååå lyckligt lottad. Ni är allt jag har, och allt jag vill ha. Mycket har hänt i mitt liv,, och ni har alla ställt upp och hjälpt mig till 100%. Tack mina älsklingar!!  Livet har börjat hitta tillbaka till mig! Den äran kan ni ta åt er tjejer,,, för det är ni som gjort det möjligt!!!















My day!

Skrivet 2011-10-16 Klockan 19:25:48




Kom hem klockan 7.10 efter en natts arbete, natten på jobbet var lugn, hann med en skräckfilm under natten. Vaknade 11.30 av att mobilen ringde, det var min mamma som ville bjuda mig på lunch, tackade så klart jag. Mammas mat är ju den bästa, det blev kött och potatisgratäng,,, så gott!! Tack mamma!!! Efter lunchen bar det av till stan, Lina och jag hade bestämt att ses en stund.





Lina och jag börjar vår eftermiddag på vårt favoritställe,, Royal Oak, Lina var hungrig så hon beställde in lite mat åt sig, oxfile med pommes,,, själv var jag ju mätt efter mitt besök hos mamma, så jag tog bara en öl. Som alltid har Lina och jag så trevligt när vi ses så timmarna gick, när man har trevligt sällskap går tiden fort,,, alldeles för fort. Men dagen slutade inte här,,, nej, nej, sedan gick vi hem till Lina och fortsatte vår dag med vårt favoritprogram,.





Greys Anatomy,,, vi hann med tre avsnitt idag,, så bra serie,, vill inte att den ska ta slut, men vi lär få en hel del tid tillsammans med Graysgänget innan det är slut. 

Har haft en jättebra dag, nu ska jag ägna kvällen åt att titta lite på tv och bara softa, hoppas det kommer nån bra film, har inte hunnit kolla upp detta än. Ser fram emot morgondagen, tror den blir minst lika bra som den här dagen varit. Det känner jag på mig!






Livet

Skrivet 2011-10-15 Klockan 17:43:26




Livet kan vara underbart eller eländigt, livet kan vara roligt eller tråkigt, livet kan vara svårt eller lätt, livet kan vara lyckligt eller olyckligt, livet kan vara rikt eller fattigt, livet kan vara hälsa eller sjukdom, livet har så många sidor så jag kan inte ta upp dem alla här,, men vad är egentligen livet som kan te sig på så många olika sätt??

Livet är något som vi är tilldelade under en viss tid här på jorden, vi kan få uppleva livet en kortare eller en längre tid, vissa dör unga andra får leva till mycket hög ålder. Alla önskar vi få leva ett lyckligt och bekymmersfritt liv, men tyvärr så utsätts vi för prövningar som vi hela tiden ska försöka hantera på bästa sätt. 

Livet är som att gå i skolan, vi får lära oss en massa saker, många praktiska saker för att klara vardagen som att läsa, skriva, prata bla, men vi ska också lära oss hur man behandlar andra människor, vi lär oss vad som är rätt och fel, vi får i tidig ålder lära oss att man ska behandla varandra väl, vara snälla mot varandra och inte såra varandra. Om alla "levde som vi lärt" så skulle det bara finnas lycka för alla i livet, tänk va underbart det skulle vara. 

Tyvärr är det inte så, det vet vi alla, det finns så mycket elände, alla utsätts vi för större eller mindre doser av livets negativa sidor under vår tid här, och vi hanterar det olika, och vi får även ta del av livets positiva sidor, vilket medför en underbar känsla.

Under hela livet har vi andra människor i våra liv, föräldrar, syskon, barn, äkta hält, vänner, arbetskamrater, chefer, ja listan kan göras lång, tänk om alla kunde göra gott för de människor dom har i sitt liv, tänk om alla kunde respektera och inte såra varandra, tänk vad vackert det här som vi kallar livet skulle vara.

Välj bort människor som behandlar dig illa, en människa som väljer att göra en annan människa illa är det ingen förlust att ta bort ur sitt liv. Välj bort dessa människor för du är värd det bästa och det är inte att bli behandlad illa och respektlöst.

Välj människor som får dig att må bra, som är snälla och ärliga och som respekterar dig, det är du värd. Om alla behandlade andra som de ville bli behandlade själva skulle man kunna sammanfatta  livets innebörd med två ord. Villkorslös kärlek.












Fotspår

Skrivet 2011-10-15 Klockan 13:17:14





En nat hade jag en dröm. Jag drömde att
jag gick längs en strand tillsammans med Gud.
På himlen trädde bilder ur mitt liv fram.
Jag såg på varje bild två par fotspår i sanden;
ett par var mina och det andra var Guds.

När sista bilden syntes såg jag tillbaka
på fotspåren. Jag upptäckte då att många
gånger under mitt liv fanns endast ett
par fotspår. Jag såg också att det var under
de mest ensamma och svåra stunderna i mitt liv.

Detta bekymrade mig mycket och jag frågade
Gud om detta. "Gud, du sa när jag en gång 
bestämde mig för att följa dig, att du skulle gå
med mig hela vägen. Men jag ser att under de
svåraste tiderna i mitt liv finns det bara ett par
fotspår..... Jag förstår inte varför
du lämnade mig när ja behövde dig som mest"

Gud svarade: "Mitt kära barn. Jag älskar dig 
och skulle aldrig lämna dig. Under tider av
svårigheter och prövningar när
du bara kan se ett par fotspår,
då bar jag dig"


En helt underbar dikt som jag älskar, läs och begrunda. Hur svårt och jobbigt vi än har det i livet, när allt känns helt hopplöst, då ska vi inte glömma bort att vi aldrig är ensamna. 








Ett enda litet telefonsamtal :)

Skrivet 2011-10-14 Klockan 18:56:51



Tänk så fort och oväntat livet kan förändras!! Det kan förändras till det bättre eller det sämre, i mitt fall förändrades allt till det bättre av ett telefonsamtal, det var tur att jag svarade, brukar nämligen inte göra det om jag inte känner igen numret, men nu var turen på min sida,,,, för en gångs skull.

Efter regn kommer solsken, och nu har solen börjat stiga utanför mitt fönster, nu känns allt så bra.


Livets hårda skola!

Skrivet 2011-10-13 Klockan 11:18:55




Att bli sviken av människor som står en nära, som man trott att man kan lita på i vått och torrt är fruktansvärt. Det är som att få fötterna undansparkade, man faller och blir liggande. Känslorna som dyker upp är så många och svarta, omöjligt att hantera, man blir förbannad, arg, ledsen, bitter, hatisk, sårad, man känner sig lurad, ja som sagt, många känslor på en gång. Man kan bli sviken på många sätt, men ett svek är alltid ett svek, spelar ingen roll om det är stort eller litet. Ju större, ju ondare kanske,,, 

Att bli sviken gör såå ont, hjärtat brister och man känner sig förnedrad och kränkt. Förstår inte hur en människa kan vara så iskall och göra så mot en annan människa, och om det är någon som står en nära blir allt mycket värre. Hur tänker man när man gör detta som medför detta svek? Tänker man överhuvudtaget?? Eller är man bara egotrippad och skiter i den man sårar? Tror mest på det sistnämnda.

Att resa sig upp igen är svårt och tar tid, ena dagen mår man skapligt och nästa dag kan man falla igen, det är som en bergodalbana. Man vet aldrig hur dagen blir, går den uppåt eller neråt. Det enda positiva är att man vet att man inte själv gjort nåt fel, man har ryggen fri.

Det sägs att tiden läker alla sår, och ja så är det, men ordspråket, älska, glömma och förlåta, känns inte lika självklart.











Lycka är att inte vara ensam!

Skrivet 2011-10-13 Klockan 10:03:06




Blev inget inlägg igår för dagen var fullspäckad så det fanns inte tid, ändå var det en riktig slappardag, hur rimmar det, haha. Hade en heldag med Lina, den ägnade vi åt att titta på Greys Anatomi, blev ett riktigt "Greysmaraton" haha, vi hann med en hel del avsnitt, och vi har en hel del kvar så det lär bli fler såna slappardagar framför tvn med bästa serien. Vi gjorde endast avbrott för att äta, blev en Big Mac för mij o en pizza för Lina. Vi hade så mysigt. Bara till o planera in nästa tvdag nu. 

Kvällen gick inte av för hackor den heller, var hemma hos min "gamla granne" som jag inte träffat på säkert 5år, vi hade såå mycket att prata om. En riktig myskväll blev det, lite gott vin, snacks och mycke gamla minnen. Hoppas på en favorit i repris snart :)

Sammanfattar gårdagen med ett ord. Kanondag!!





He would be a friend for life

Skrivet 2011-10-11 Klockan 20:42:00





Visst är han söt. En av mina drömmar är att få äga en sån här skönhet. And one day the dream come true!! Tulllinuttan da va söt du är!!!


A wonderful day

Skrivet 2011-10-11 Klockan 20:31:39





Vill bara tala om att den här dagen blev en toppendag, jag kände på mig att det skulle bli så imorse. Magkänslan är underbar, den ska man alltid lita på. Har tillbringat dagen med Lina, en av mina fyra underbara döttrar, och jag känner mig så lyckligt lottad. Känns så underbart att jag har mina barn och att vi ställer upp för varandra,, inte alla som har det så. Har mått dåligt en tid och de som funnits där för mig är mina fyra tjejer, ni har ställt upp i vått och torrt. Er kan jag alltid lita på. Jag älskar ej, glöm aldrig det. Utan er hade jag inte fixat detta. Ni är mitt allt och ni finns alltid där för mig när jag behöver er, och jag finns där för er när ni behöver mig. Glöm aldrig det. Sen måste jag tillägga att jag har tre underbara barnbarn,,, älskar er.


Nu åter till min härliga dag. Lina kom till mig vid lunchtid,,, vi chilla lite här hemma, åt lite mat och hade allmänt kul, för det har vi alltid. Bestämde oss för att gå ner till stan en sväng,,,, och då händer det,,,, hon spelar mig ett stort spratt, jag är inloggad på facebook, och i ett oväntat ögonblick gör hon ett inlägg på min sida som ger mig en smärre chock när jag får reda på det,,, haha, men men, jag tar det ganska bra ändå,,, min tanke,,, fixar detta när jag kommer hem.  


Vi går en sväng till Royal Oak! tar en öl och har det trevligt, pratar med folk, skrattar och har kul. Träffar också Therese Putte och killarna,,,,, och Markus  (barnbarnet) stod utanför Royal med oss och chilla,,, han ville stanna kvar med oss men det hade inte passat sig så han följde med mamma och pappa hem, haha.  


Sitter nu hemma i soffan och sammanfattar dagen och den har varit över förväntan,,, helt kanon faktiskt,,, mår så bra,,, tack älskade Lina för en underbar dag.  





A cup of coffe

Skrivet 2011-10-11 Klockan 12:06:29




Nyss vaknat efter en natts jobb. Hade en mycket bra och lugn natt på jobbet. Sitter här med en kopp kaffe och tittar ut genom fönstret på en strålande dag, solen skiner på klarblå himmel. Härligt. Undrar just om min dag blir lika härlig, vad ska den här dagen föra med sig måntro. Man vet aldrig vad som händer från ett ögonblick till ett annat, hela ens liv kan förändras på ett ögonblick. Väntar på att min älskade dotter ska komma hit, sen får vi se vad dagen har att bjuda på!! Det blir nåt bra, det känner jag på mig!! 







A few words about love!

Skrivet 2011-10-10 Klockan 15:44:02


Kärleken är det underbaraste som kan hända mellan två människor. Att få älska någon villkorslöst och få villkorslös kärlek tillbaka, det är det finaste man kan få uppleva. Tyvärr kan "kärleken" ha många sidor, även negativa, enligt min mening, mer kommer om detta.

När två människor älskar varandra gör man allt för varandra, man delar med sig av allt, både gott och ont, man lyssnar och stöttar varandra i med och motgång, man vet att den andra alltid finns där vid ens sida. Att veta att man kan lita på sin partner till 100% inger trygghet, och det är en förutsättning för att man ska kunna ge varandra den frihet man behöver för att göra saker på egen hand. Att man litar på varandra är en förutsättning för att förhållandet ska kunna fungera, tillit och förtroende är viktigt. Kärleken är det vackraste som kan hända mellan två människor under förutsättning att den är äkta.

Nu kommer jag till de "negativa" sidorna jag pratade om tidigare, med det menar jag att man kanske blir invaggad i en tro att man är älskad. "Jag älskar dig", "skulle göra allt för dig", "du är mitt allt" är kaske ord man får höra ofta, man är så lycklig, för man känner dig faktiskt så älskad, men det kanske visar sig att det bara är tomma ord. Man är så kär så man märker det inte till en början. Kärleken är blind sägs det, och ibland är det faktiskt sant. Man är så kär och lycklig så man upptäcker inte alla lögner, kanske otroheten, förrän det är försent.

Att göra så mot en annan människa är fruktansvärt, tyvärr finns sån "kärlek" där den ena partnern vill ha allt på sina villkor, ljuger, är otrogen, oärlig, det är verkligen att utnyttja och kränka sin partner tycker jag personligen. Den som är den oärliga i förhållandet blir nästan expert på att ljuga och dölja saker. I mina ögon är det inte kärlek, det är att missbruka kärleken. Kärleken ska vara ömsesidig inte ensidig. Lever du i ett sånt förhållande lämna det fort, för det är inte sunt, och är du den partnen som utsätter din partner för detta kan jag tala om för dig att du är inte värd att älskas.

Kärleken är underbar, missbruka den inte, vårda den!!


Drömbilen

Skrivet 2011-10-09 Klockan 17:03:35



lifegoeson

Skrivet 2011-10-09 Klockan 10:12:36

Underbart att vakna tidigt och se hur solen skiner in genom förnstret. Stiger upp och tar en kopp kaffe och hoppas på en bra dag. Men det tar inte lång stund förrän tankarna börjar mala i huvudet och jag dalar i humöret. Undrar varje gång varför jag tillåter dessa negativa tankar, varför kastar jag inte bara bort dom och väljer goda tankar som gör mig glad, varför låter jag dem stanna kvar när jag inte mår bra av dem?

Jag vet ju hur bra jag mår när jag tänker rätt, när jag fokuserar på allt det underbara som jag har i mitt liv, jag har så mycket underbart att leva för, dags att vakna upp ur dvalan nu, och ta itu med mitt liv. Kan inte låta andra människors beteende och görande förstöra mitt liv, det är ju helt sjukt att man har så svårt att gå vidare ibland. Vet att det beror på att jag har så mycket inom mej som jag skulle behöva få utlopp för, många tankar, funderingar och en hel del ilska.
Dags att börja läsa mina andliga böcker igen, dom har hjälpt mej att hamna på rätt köl vid tidigare tillfällen i mitt liv när jag inte mått så bra. Jag ska också fokusera en hel del på mitt stora intresse, håller på att utveckla min mediala förmåga, och har den bästa läraren jag kan tänka mig. Har spått lite i taroo kort och fått respons på att jag är duktig, så roligt att höra för jusst nu är jag ju bara novis på området, men jag skall öva och utvecklas för det är en av mina drömmar,,,, att bli ett medium.
Nu när jag fått skriva av mig lite mår jag genast bättre. Nu ska jag ta itu med min dag och jag skall göra något bra av den. Vill passa på och skiva något om min gårdag också, hade en heldag med min dotter och vi hade jättetrevligt, många goda skratt fick vi. Att få skratta är värmande för själen, så idag skall jag försöka skratta mycket. :)


Brainghost!!

Skrivet 2011-10-07 Klockan 20:13:52

Hej bloggen,,, nu är ja här igen. Har varit ute på galej hela dagen med min älskade dotter. Vi har haft det mycket trevligt, men nu sitter jag här och funderingarna kommer. Konsktiga funderingar faktiskt. Frågan jag ställer mig själv är "Hur kan man vara avundsjuk på en annan person när man ändå inte vill ha det hon har?"  Visst är det märkligt, ja, det är det absolut. Hur fungerar vi människor egentligen?
Samtidigt som man kan känna att det är så skönt att det äntligen är över, för man vet att det inte var sunt så är det ändå så svårt att släppa, VARFÖR?? borde ju jubla och känna att livet är underbart, men, men, det är tyvärr inte så det fungerar. (inte för mig iallafall) Varför är det så svårt att inse sitt eget bästa? Varför är det så svårt att titta framåt och bara försöka må bra?? Varför väljer man att stanna kvar och älta och må dåligt??
Alla är vi värda att få må bra, men ibland är det så svårt att titta framåt när man mår dåligt. Jag vet hur man ska tänka, men när man inte mår bra bryr man sig inte om det man "vet" för man väljer att må dåligt av nån konstig anledning. Mycket självdestruktivt, detta beteende måste upphöra!!!
Det som får oss på banan igen är positivt tänkande, att känna glädje över livet o framför allt,,, vi måste älska oss själva. För hur det än är, om du råkar ut för ex otrohet, så har det INGENTING med dig att göra, viktigt att man kan se den skillnaden o inte lägga skulden på sig själv,,, vad kunde jag gjort? vad var det ja inte gjorde?. Det är aldrig ditt fel, det är dom som gjort fel och det har ingenting med dig att göra. Glöm aldrig det!
Råkar man ut för såna svek av andra människor ska man bara sträcka på sig och gå med huvudet högt, och veta att det är jag som kommer gå som vinnare ur detta för jag har inte gjort någonting fel.
Så sträck på er tjejer!!


lifechange

Skrivet 2011-10-06 Klockan 22:25:33

Vill börja med att säga att det här med att blogga är helt nytt för mig. Så ni som läser får ha förståelse,,, jag lär mig väl så småningom hoppas jag. Jusst nu när jag sitter här o ska försöka skriva nåt så låser det sig precis, hm.. inte bra,,,, men som sagt, "alla barn i början", men ska dela med mig lite av dom tankar jag har jusst nu.
Det vi kallar "livet" är inte nåt beständigt, med det menar jag att från den ena dagen till den andra kan ditt liv vändas upp och ner totalt. Det kan vara till det bättre eller till det sämre. Blir det bättre är det ju helt underbart, men tyvärr är det inte alltid det blir så. Har själv varit med om den sämre biten och vill bara säga att när det är som värst (enligt en själv) finns det bara en väg,,, och det är uppåt. Ljuset finns "däruppe", bara att klättra upp för stegen, visst, det är svårt, men som sagt, det är enda vägen. Har själv haft svårt att "klättra", men har haft så mycket stöd o uppmuntran från mina älsklingar, så vad ni än gör om ni mår dåligt,,, ge inte upp, se till att börja "klättra", kan se mörkt ut,, eller rentutav svart till en början, men ja lovar, det ljusnar,, som ordspråket säger. Tiden läker alla sår.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!