Myspys! all by my own!!

Skrivet 2011-11-26 Klockan 19:14:45



Från att ha varit tyst i flera dagar och inte skrivit en rad så blir det tre inlägg på en o samma dag,,, haha,, ja, man måste ju ta igen vad man missat.

Vill bara tillägga till mitt tidigare inlägg att julstämningen var som bortblåst,,, men det är den inte, sitter nu här och har mina fina stjärnor tända och bara känner hur mysigt jag har det, även om jag är själv så har jag lyckats mysa till det himla bra. Härligt måste jag säga, för man behöver inte vara två för att ha det trevligt......... man kan ha det hur mysigt som helst för sig själv... och enligt min åsikt,,, den som kan ha himla trevligt med sig själv är en stark människa,,,,,och jag är stark,, stark som en hel indianstam,,,, då kan ni bara tänka er,,, haaha

Trevlig 1:a advent alla vänner!!


Juletider stundar!!

Skrivet 2011-11-26 Klockan 17:42:41



Ja, då är det återigen snart dags för julfirande,,,, har plockat fram mina ljusstjärnor idag, men kändes inte så roligt. Har ingen direkt julstämning, gjorde det bara för att det ska göras, är ju 1a advent imorgon, hoppas det infinner sig lite julstämning vad tiden lider, annars blir det inte kul.

Den här julen kommer bli helt annorlunda än vad mina tidigare jular varit,,, kanske därför det känns som det känns, vad vet jag. Men jag ska hålla tummarna för att julstämningen kommer och att min jul blir bra,,,,, och någonstans inom mig vet jag att den kommer bli bra, ska ju fira julen med mina älskade barn, men det kommer ändå fattas något, julen är ju en familjehögtid man ska fira med sina nära och kära,,, men ibland så finns det omständigheter som gör att saker och ting aldrig kan bli som de varit,,,, tråkigt och tragiskt, men det är så det är.

Jag vet att det inte bara är jag som känner så här,,, att julen kommer bli annorlunda och att vi alla inte kan umgås som vi gjort tidigare,,,men som sagt, omständigheterna som styr....

Jag ska iallafall göra mitt bästa för att julen ska bli bra,,, och jag vet att mina barn kommer hjälpa till, så nu är det bara julstämningen som fattas,, och kommer bara den så löser sig allt på ett ögonblick!!








Svek - det är lättare att förlåta en fiende än en vän.

Skrivet 2011-11-26 Klockan 17:06:29



Svek har två sidor,, en framsida och en baksida. Svekets framsida för mig är att du får nåt du vill ha,,, kanske bara för stunden, eller så består det, men du fick det du ville ha, men till vilket pris??

Svekets baksida är att du ska leva med det du gjort resten av ditt liv,,, kan ju vara så att du som sviker inte tycker du gjort något fel,, men om du försöker sätta dig in i sitsen som den svikna så ska du se att det du gjort är oförlåtbart!!!


alllostsouls.blogg.se

Skrivet 2011-11-20 Klockan 19:08:52

KOLLA IN DENNA SUVERÄNA BLOGG. ALLLOSTSOULS.BLOGG.SE
HON ÄR KUNGLIG OCH FÖRBANNAT LÄCKER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Horror!!

Skrivet 2011-11-20 Klockan 12:54:55


Då är man ledig ett par dagar nu, klev av imorse, skönt. Denna ledighet går under skräckfilmens tecken, lånade ett gäng skräckisar av en jobbarkompis imorse. 

Tänk vad man utsätter sig för frivilligt, haha. För ett par månader sedan var skräckfilmer det värsta jag visste, ville absolut inte titta på sånt, nu är det nästan det enda jag tittar på ,,, tänk så konstigt det kan bli.

Hoppas bara Malin sover hemma dom här dagarna så jag slipper vara ensam här hemma, då kan det bli lite ruggigt,,,men det är väl det som är meningen med skräckfilmer,, att det ska vara ruggigt o läskigt.

Nej, nu ska jag ta itu med min dag, väntar med filmerna tills mörkret infinner sig,,, hahaha, värst vad jag låter kaxig nu,,, ska se hur kaxig jag är när kvällen kommer,,, :)

Ha en bra dag alla vänner!!




Stark o stolt!!!

Skrivet 2011-11-19 Klockan 13:51:47



Idag känner jag mig som en vinnare! Det känns helt underbart, var längesen jag kände så. Har hänt en hel del saker i mitt liv det senaste året som gjort att jag känt mig som en stor förlorare, men tur att man kommer till insikt till slut, även om det ska behöva ta så lång tid, men som sagt, allt har sin tid. 

Det är jag som dragit mig tillbaka och försummat saker medan de som sårade mig så djupt har fortsatt leva sina liv som vanligt. Men det är slut på det, nu är jag tillbaka, jag har inte gjort något fel, jag har inget att skämmas för,,, så nu ska jag ta tillbaka mitt liv även om det kan bli obekvämt för vissa människor.

Med detta menar jag inte att saker är glömda,,, det kommer ALDRIG hända, vet inte ens om jag någonsin kommer att förlåta, men jag har tyvärr "straffat" människor jag älskar som inte ens har något med detta att göra, det är slut på det nu.

Som jag skrev tidigare, jag kommer ALDRIG glömma o kanske inte heller förlåta, och jag kommer definitivt inte acceptera, saker och ting kommer aldrig bli som de varit, men det är jag som är den stora vinnaren, helt klart, och det känns så härligt. Det som inte dödar det gör dig stark.

Ni som känner till hur universum fungerar vet att det man ger ut får man tillbaka mångfaldigat på ett eller annat sätt. Jag har fått mitt, och du kommer också få ditt, vare sig du vill eller inte, var så säker!!!!  












Bowling,,,, omg!!!!

Skrivet 2011-11-16 Klockan 20:19:55


Haft en kanondag idag. Gjort något jag ALDRIG trodde jag skulle göra igen. Jag har bowlat,,, haaha, ja eller hur. Har bowlat två gånger tidigare i mitt liv och då var jag totalt världelös kan jag säga, en av gångerna kastade jag klotet bakåt,,, hallå,, då fattar ni va,,, haaha.

Måste få säga att jag blev liiite förvånad själv idag,,, för jag var inte sååå dålig,,, med första klotet tog jag 9 kägglor,,, not so bad!!!.  Men som sagt,,, mot slutet blev plötsligt klotet sååå tungt,, haaha, ja,,, då gick de ju som det gick också. Lina vann med 132 mot 71. Men som sagt,,, jag har bowlat idag.....

Ha en go kväll!!!


Snart jobb!!

Skrivet 2011-11-14 Klockan 19:36:07



Lite uppdadering kan kanske vara på plats. Ska jobba min andra natt nu inatt, sen vara ledig 2 dagar, skönt. Är alltid lite slö och seg mellan nätterna, får inte så mycket gjort, slappar mest framför tv:n, har tittat på Criminal Minds hela dagen kan jag säga. Snart klar med 4:e säsongen, kanske dags att inhandla den 5:e så den finns på plats.

Ska försöka få i mig nåt att äta innan jobbet, hoppas på en lugn och pigg natt för min egen del, alla ni andra får sova gott när ni väl lägger er.




Ledsen men ändå glad!!!

Skrivet 2011-11-12 Klockan 21:28:27


Nu mår jag bra igen,,, känns så skönt, jag är glad och jag är så tackam för det jag har. Jag lever mitt liv och det gör jag till fullo kan jag säga. Jag väljer att bara ha människor i mitt liv som är värda något för mig. Jag väljer bara det jag själv mår bra av, och jag låter mig inte utnyttjas eller tryckas ned på något sätt, aldrig mer, idag är jag stark och det är vad jag kommer förbli,,, men en sak är säker,, jag glömmer aldrig, och då menar jag ALDRIG. Finns saker som kommer ligga kvar hela livet,,,, du som sårat mig,,, var det verkligen värt det,,, tänk vad det kostade!! Inget kommer någonsin bli som det var,,, tråkigt bara att det finns människor som får lida för detta som inte ens har något med det att göra,,, men sånt som förljer med på köpet.

Jag har hela livet framför mig, är inte rädd för att vara själv,,,, och en vacker dag kommer jag träffa kärleken igen, men det är inget jag tänker så mycket på nu,, är nöjd med mitt liv som det är för tillfället,,,,allt händer när det händer liksom.. Men hur ser ditt liv ut????? Hur mår du???? Vilka är dina rädslor?????  Tror du har en del sådana, men dom får du brottas med,,,

Som sagt,,, nu lever jag MITT liv,, och jag mår bra!, men tråkigt nog är så mycket förstört och jag har svårt att tro att det någonsin kommer att gå att reparera, för jag tänker inte böja mig och acceptera,,,, NEVER!!

Visste från början att det var jag som skulle gå som vinnaren ur detta, och så här är det,,,,, för varje dag som går känner jag mig bara som en större och större vinnare... Livet är underbart!!!! Eller vad säger du!!!!




What a hunk!!

Skrivet 2011-11-12 Klockan 19:59:55



Vad säger ni om mitt sällskap ikväll då?? Haha, sitter här hemma uppkrupen i soffan,,, ljusen o rökelsen tända, myser på hög nivå,,, och Derek kommer underhålla mig heeela kvällen!!! Vad tror ni om det, haha. Har haft en bra dag,,, och kvällen kommer fortsätta i samma tecken. Härligt med en ledig lördag och så trevligt sällskap. Har inte tid att sitta framför datan,, vill ju inte verka otrevlig :)


Spooky night!!

Skrivet 2011-11-11 Klockan 18:16:01



Undrar just varför jag utsätter mig själv för allt som har med skräck o spöken att göra heeela tiden, är ju redan så fucking nervig,,, men kan liksom inte låta bli. Igår spökade det så mycket här hemma så jag ringde Lina,,, hon kom o mötte mig, sen sov jag hos henne,,, vågade inte vara kvar hemma. Helt sjukt. Har varit rädd tidigare när det spökat, men ALDRIG som igår,,, när Lina mötte upp mig var ja så nervig så jag storgrät,,, fattar ni!!!!

Och inte nog med det,,,, spökade lite hemma hos Lina också på natten,,, drar ja dom med mig eller?????

Nu, en dag senare,,, sitter jag här igen,,, skräckfilm, ensam hemma,,, som bäddat för en repris från igår,,, önskar jag kunde förstå varför jag är så som jag är,,, om jag nu är så rädd osv,,, varför sitter jag då här och tittar på den här skiten,,, för det är faktiskt det det är,,, skit,,,, men kan inte låta bli,,, hahaha.

Men har alltid själv tyckt att jag är lite annorlunda,,, mina intressen,,, hallå,,, ett av mina stora intressen är att läsa o lära om seriemördare,,, ni hör ju,,, helt sinnes!!! Men, men,,, jag är som jag är,,, kommer kanske underfund en vacker dag varför jag har sånt intresse för allt det otäcka,,, och om ja kommer på det snart,,, skall ni få veta! lovar att delge er mina teorier om mig själv,,, haha,, 

Sköt nu om er,,, nu ska jag fortsätta med min "skräckkväll"


Happy!!

Skrivet 2011-11-10 Klockan 16:31:12



Har haft en helt underbar dag. Tror bilden säger allt.... haha. Sitter här hemma nu och lyssnar på härlig musik och summerar min dag. Bara såååå nöjd. Träffat en helt underbar människa,,, ätit gott, umgåtts och mått bra,, även shoppat liiiite sånt mår man alltid bra av. 

Nu har jag tänt en massa ljus och eldar lite rökelse,,, nu ska jag gosa ner mig i min fotölj och titta på en bra film,,,, blir kanske en skräckis,, haha,,, behöver spä på spökliheterna,,, får ju inte tappa stinget, måste ju vara på hugget när det blir dags att jobba igen, för på det stället verkar inte spökena sova överhuvudtaget.

Ha en go kväll alla mina vänner!!




Natt nummer 2

Skrivet 2011-11-09 Klockan 12:20:17




Kändes kusligt att jobba inatt, gårdagens händelser satt fortfarande färskt i minnet. Det första jag gjorde när jag kom till jobbet vara att kontrollera att ringledningen på 122:an var urdragen, phu, det var den.

Var återigen själv på avdelningen vid ett par tillfällen under natten,,, lite läskigt faktiskt. Natten förflöt utan några konstigheter, men på morgonenkvisten när jag återigen var själv på avdelningen märker jag att jag inte är ensam.

Morgonbestyren med kök och patienter är klart, och jag ska bara hämta kaffet i köket och då märker jag att något har puttat igen dörren till köket. Dörren kan omöjligt gått igen av sig själv, så som sagt, någon tyckte väl att diskmaskinen förde för mycke ljud och ville ha lugn och ro.

Det är inte bara nattetid det spökar på avdelningen, har även hört berättats av dagpersonal om saker som hänt. Bara lite kusligt att man ska vara ensam när det händer.  Vem vet, fortsättning kanske följer.


122

Skrivet 2011-11-08 Klockan 07:51:45


Nyss hemkommen från jobbet, sitter och dricker en kopp kaffe innan det är dags att krypa ner i sängen och sova lite.
Den här natten blev lite annorlunda än vad andra nätter är, för inatt spökade det på jobbet, måste få säga att jag blev skritskraj,, haha. Var själv på avd för ASIH sköterskan var på hembesök. Klockan var 22.30 när det började ringa på rum 122.

Jag kände inte igen rum 122 så först trodde jag det ringde på andra avdelningen, men efter en stund förstod jag att det var hos mig. Gick ut i korridoren och tittade var 122an kunde vara, visar sig vara duschrummet. Nu blev jag skraj, för vem är i duschrummet 22.30, alla patienter låg ju i sina sängar.

Öppnar försiktigt dörren o kikar in,,, tittar bakom draperiet som är fördraget, ingen där, tittar in på toaletten,, ingen där,,, nu börjar jag bli skraj på riktigt. Går in och tittar i rummet, ingen där, det är helt tomt. Går fort ut och stänger dörren,, då börjar det ringa igen. Öppnar och stänger av snabbt. Det börjar igen.

Nu ger ja upp,,, går och ringer till andra avd, för nu vill jag inte vara själv längre,, hua,,, får sällskap, och när vi är två vågar vi oss återigen in i duschrummet, hittar ringledningen det ringt ifrån, det var den som är vid bubbelbadet, vi drar ur den och så får det vara resten av natten.  Var väl någon som tagit sig ett bad och behövde lite hjälp kanske,,, eller,,,,,

Natten slutar inte med dessa spökligheter,, haha,,, när ASIH ssk kommer tillbaka till avd spär vi på detta lite ytterligare med att titta på Paranormal Activity 2. Ska man va skraj kan man ju vara det ordentligt.

Förövrigt var natten jätte bra. Får se hur det blir natten som kommer,,, då ska 122:ans ringledning iallafall dras ur direkt jag kommer till jobbet.




My sunday!

Skrivet 2011-11-06 Klockan 18:22:06

t

Haft en jättebra dag idag. På eftermiddagen var jag på 1års-kalas, barnbarnet Christoffer som fyllde,,,, tänk så fort tiden går,,,, han är redan 1år. Blev bjuden på så mycket gott!! Den trevliga eftermiddagen fortsatte, för mamma och jag hade bestämt att vi skulle gå ut o äta efter kalaset.

Vi styrde våra steg mot Tingsgården,, så mysig restaurang, där åt vi pasta med oxfile i härlig gräddsås,, var sååå gott,,,vi hade himla trevligt, pratade om allt o ingenting,,, och en del skratt blev det också. Inte ofta jag har mamma för mig själv så det var riktigt roligt.

Nu är jag åter hemma,,, skall få främmande ikväll så jag har mer att se fram emot. Tänk vad mycket det kan hända på en och samma dag,,, haha,,, nu ska jag förbereda lite för kvällen,,, ha det gott alla mina vänner!!!!


:)

Skrivet 2011-11-06 Klockan 11:50:58



Känner mig lika glad idag som dom här små sötnosarna!! :)


My work!

Skrivet 2011-11-05 Klockan 19:45:32



Vill bara skriva några ord om mitt yrke. 1998 valde jag att börja på högskolan och utblida mig till sjuksköterksa,,,fick först gå på Kom Vux och läsa upp mina betyg, men vet man vad man vill så fixar man det som behövs för att nå sitt mål. Tror alltid jag velat bli sjuksköterska,,, hade en del kontakt med sjukvården som barn och jag kommer ihåg hur jag såg upp till alla sköterskor,,, tyckte dom var så duktiga och så stora liksom,,, en sån ville ja bli.....

Som sagt, började min utbildning 1998,,, tyckte det var jättekul, det var ju det här jag ville, så klart jag gick in för det, hade härliga klasskamrater, vi hade mycket kul ihop vid sidan av studierna. Under min treåriga utbildning missade jag aldrig en enda tenta,, och det är jag stolt över, var ensamstående med 4 barn på den tiden och att jag hann med både barn o studier kan jag bara inte fatta idag,,, men jag gjorde det. Tror jag ger mig själv en stjärna för det,,, haha.

Visst var det tufft längs vägen, alla praktiker och allt skolarbete,,, men som sagt,, jag kämpade mot mitt mål, och jag nådde det.

Fick min legitimation januari 2001, har nog aldrig varit stoltare än vad jag var då,,,, jag var sjuksköterska,,, kunde knappt fatta att det var sant,,,, a dream came true!! Hade redan jobb när jag tog min examen, så det var bara att hugga in och börja jobba,,,, hade fått jobb på Infektion, avd 36, hade gjort praktik där och trivdes mycket bra så jag var mycket glad att få börja jobba där.

Första dagen som färdig sjuksköterska var hemsk,,,, tänk att komma till jobbet, och tro att alla förväntar sig att du ska kunna jobbet, du är ju sjuksköterska nu,, men sanningen är den att du kan INGENTING, det var så jag kände iallafall när jag kom till jobbet första dagen, och har i efterhand hört av andra att jag inte var den ända som kände så.

Kändes som att allt jag lärt mig i skolbänken och på praktikerna inte var värt nåt när jag stod där,,, bara att ta tjuren vid hornen och fråga om allt jag inte var säker på,, alla var sååå hjälpsamma, förstående och snälla och snart kände jag att jag kunde,,,, :) jag blev lite varm i kläderna och trodde på mig själv. För även om jag kände att jag inte kunde nånting så självklart kunde jag,,, var bara självförtroendet och den proffesionella rollen jag behövde hitta. 

Idag har jag jobbat som sjuksköterska i 10år, och jag trivs verkligen med mitt yrkesval, tänk att få hjälpa människor som är sjuka,, finnas där för dem när de behöver hjälp,,, ett mycket givande yrke tycker jag, jag älskar mitt jobb.

Slutade på infektion 2008 och började jobba på Viktoriaenheten. Det är en palliativ avdelning där vi tar hand om svårt sjuka i livets slutskede. Trivs jättebra och tycker att mitt arbete är så givande,,,, jag jobbar med döende människor och vår policy är att göra allt för att patienternas sista tid i livet ska bli så bra som möjligt! 

Många frågar mig om det inte är tungt och jobbigt psykiskt att jobba på en sån avd, visst det är det, men det viktiga är att vara på jobbet när du jobbar och när du är ledig, då är du ledig,,, man måste kunna lämna jobbet kvar på jobbet annars skulle det aldrig funka. Som ni säkert förstått så är det många som avlider hos oss,,, det är ju en sån avd, men döden behöver inte alltid vara skrämmande,,, många gånger kan den faktiskt vara något mycket fint.

Som sagt,,, älskar mitt jobb och jag ångrar inte mitt yrkesval en enda sekund,,, är så underbart att kunna hjälpa andra människor som behöver hjälp, alla kan vi bli sjuka och behöva hjälp,,, livet är så skört,, så jag behandlar andra människor som jag vill bli behandlad själv,,, för ingen som vet,,,, en dag kan det vara jag som behöver hjälp och då vill jag bli behandlad väl.




Intution,,,, I hope not!!

Skrivet 2011-11-05 Klockan 01:59:41



Känner mig mycket olustig inombords just nu,,, känns som nåt är på gång som jag inte vet om eller kan kontollera,,, men fan,, ja va vetjag,,, nåt händer någonstans ,,, jusst nu,,, men vaaaar!!! Har aldrig känt en sån här jävla känsla,,,, kan bara hoppas att jag har feeeeel!


lifegoeson

Skrivet 2011-11-04 Klockan 22:20:44




Lycka är att göra vad som faller dig in, utan att någon opponerar sig.
Life is so fucking wonderful!!


Vatten är tjockare än blod!!

Skrivet 2011-11-04 Klockan 21:44:59


T
Många säger att blod är tjockare än vatten,,, men jag håller inte med. För mig är det rent skitsnack, du kan inte lita på någon. Jag skulle vilja säga att vatten är tjockare än blod, det är iallafall min erfarenhet av livet. Hemskt att behöva uppleva denna erfarenhet,,, men hur illa det än är så är den sann. Med detta vill jag bara säga att människor, även dina nära o kära, är kapabla till vad som helst, o då menar jag VAD SOM HELST. 

Du tror att du inte är hotad, men passa dej,,,, det är du,,, finns vissa människor som inte har några hämningar, o du vet aldrig vilka dom är förrän det är försent. Och då kan det vara den som stod dig närmast, som du litade på till 100%, som du trodde ALDRIG skulle göra detta mot dej, för hon sa att hon "älskade dej", men låt dej inte luras,,,,, jag har facit ihand,,, jag lät mig tyvärr luras. Men det som inte tar livet av dig, gör dig stark,,, så allt jag kan säga,,,,,,, stålmannen,,, kasta dig i väggen,,, för här kommer jag... INGEN LURAR MIG IGEN..... INGEN... FÖR NU ÄR JAG STARKARE ÄN NÅGONSIN..... Ingen svag människa ska någonsin få såra mig mer,,,, har valt bort dom svaga i mitt liv,,,, dom får klara sig själva,,, o jag kan bara önska dem "lycka till". 

För min slutsats är... en människa som sårar en annan människa så svårt så att vatten helt plötsligt blir tjockare än blod, är inte helt med i sinnet, för hur kan man välja bort sina nära,,, sitt eget kött o blod,,, jag bara undrar,,,, jag bara undrar,,,, för mig helt sjukt och helt otänkbart,,,, men men,,, för andra helt önskvärt,,, 

Finns inget mer att säga,,, önskar bara att ni fina människor därute tar hand om varandra,,, var ärliga,, bedra inte varandra,,,, ta hand om varandra,,,, otrohet är det fulaste du kan göra mot en annan människa,,, o va jag har hört,,,,, en gång otrogen,,, alltid otrogen,,,, kanske ska se det som en tröst,,,,   :)  Det kanske kommer en dag trots allt, när du får smaka på din egen medicin. Jag hoppas den kommer..du kan behöva känna hur de känns,,,,,,,,,, men jag tror inte jag kommer vara intresserad av att förlåta när allt kommer omkring,,, för vissa saker är bara så OFÖRLÅTBARA,,,, dom finns där för evigt,,, men som sagt,,,, det som inte tar livet av dig gör dig stark!!!


Spökande tänder!!

Skrivet 2011-11-03 Klockan 13:48:41



Natten till igår var inte rolig kan jag säga. Blev inte mycket sömn eftersom min visdomstand började spöka för mig. Hade ett tryck och det spände i munnen hela natten, svårt att sova då, och när jag tittar mig i spegeln på morgonen får jag en smärre chock,,,, haha,,, ser ut som jag gått ett par ronder i en boxningsmatch, är jättesvullen på höger sida av ansiktet.

Bara att ringa till tandläkaren, inget annat att be för. Fick en akuttid 13.30 och det visade sig att jag fått en inflamation orsakad av visdomstanden som är på väg upp. Får Kåvepenin utskrivet så nu är kuren påbörjad och snart så kan jag äta som folk igen, just nu går jag på flytande eftersom jag har svårt att öppna munnen ordentligt, får inte in maten liksom,, haaha. 

Men nu har svullnaden gått ner så jag behöver inte bli rädd när jag tittar mig i spegeln iallafall. Nu ska jag ta itu med min dag!!

Ha det gott alla vänner!


My day!

Skrivet 2011-11-01 Klockan 16:44:54




Imorse när jag vaknade hade jag inga förväntningar på dagen,,, hade bara tänkt mig att stanna hemma och bara vara.,, men det varade inte så länge. Vid 11 ringer Lina,, då hade hon bestämt att vi ska sola idag,,, jaja,, okej,,, ja kommer till stan säger jag, och som vanligt,, blir en heldag och vi har jättetrevligt. Vi börjar på Royal Oak,, för vi är hungriga, vi tar varsin dagens,,spagetti o carbonara,, jättegott. Det blir även en liten runda på stan och lite shopping,, alltid kul. Solningen var helt underbar,,, höll på att somna, haha. Avslutade dagen där vi började den,, på Royal Oak, :) Nu sitter jag här hemma och är bara så nöjd!! Haft en kanondag!!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!