Tidigare liv!

Skrivet 2012-02-25 Klockan 16:26:25




Håller just på och läser en bok om tidigare liv, helt otroligt vad vi varit med om utan att ha en aning om det. Sylvia Brown heter författaren, har tre böcker av henne och håller nu på med den sista boken, så intressant, läs den.

Tänk att tidigare liv kan påverka oss så negativt i detta livet om vi råkat ut för något tragiskt nån gång i ett annat liv. Hon skriver om cellminnen, så allt vi varit med om sen tidens begynnelse finns i cellminnet och kan påverka oss i nuet. Undrar just hur många liv jag levt hittils, och många fler lär det bli eftersom själen är evig.

Tankarna går till min egen getingfobi, ingenting i detta liv har hänt för att göra mig så vansinnigt rädd för getingar, har inte ens blivit stucken nångång, så min starka fobi måste ligga bakåt i tiden, skulle vara intressant att se om man kan hitta roten till detta, vem vet, kanske gör en regression nån gång, skulle vara häftigt att få veta vilka olika liv jag levt.

Hon beskriver olika fall i boken, ett exempel är en tjej som bor vid vatten, älskar att höra vågornas kluckande, hon känner stor frid att vara vid vatten, men helt plötsligt en natt när hon är 29år vaknar hon och hör vågorna och får sådan panik så hon flyr hemifrån och från den dag var hon livrädd för vatten.

Det visade sig när hon gjorde en regression att hon vid 29års ålder år 1836 hade varit på väg med en färja över Mississippifloden för att åka till sin fästman, de skulle gifta sig, men färjan kapsejade och hon drunknade. Tyngden av hennes långa kjolar drog ned henne så hon lyckades inte simma in till stranden. 

En tragisk historia, men när hon väl hittade roten till varför hon plötsligt hade sådan vattenskräck kunde hon frigöra sig från den skräcken.

En annan historia från boken handlar om en tjej som är så rädd för eld så hon inte kan vistas i ett rum med levande ljus, inte tända en tändsticka, eller ens höra spraket från en levande brasa, den rädslan grundade sig i att hon nån gång på 1400-talet blev anklagad för att vara häxa och brändes på bål.

Tycker ni det verkar vara intressant läsning så heter boken "Lär av dina tidigare liv" med Sylvia Brown. 

En bok jag kan rekomendera!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!